In 2014 vindt een grootse evolutie op internetgebied plaats. Het web breidt uit met duizenden nieuwe extensies! Grijp nu uw kans en bereid u voor op het registreren van domeinnamen naar uw keuze in nieuwe extensies zoals .estate, .singles, .gallery, .photography, .camera, .holdings

Elke nieuwe extensie start met een Sunriseperiode van minimaal 30 dagen. Gedurende deze periode kunnen alleen merknaamhouders hun eigen namen vastleggen in die specifieke extensie. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u uw merk laat valideren door het Trademark Clearinghouse. Protagonist neemt u graag het werk uit handen en verzorgt de registratie van het merk en de registratie van uw nieuwe domeinnaam in de Sunriseperiode.

Voor een compleet overzicht van de beschikbare nieuwe TLD’s en bijbehorende prijzen, kunt u contact opnemen op sales@protagonist.nl of telefonisch op 088 – 333 4444. Wij bespreken dan graag met u welke weg u hierin het beste kunt volgen.