Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Jeugdland Nieuw-Vennep21

Over Jeugdland Nieuw-Vennep

Jeugdland Nieuw-Vennep is een geweldige plek voor kinderen om zich uit te leven. Er is een groot buitenterrein met kabelbaan, skelters, klimtoestellen, zandbak, schommels en natuurlijk het huttenbouw dorp. Hier kunnen kinderen van 6 jaar of ouder van pallets hun eigen hut bouwen. Ze krijgen van Jeugdland hiervoor hamers, spijkers en zaag. Samen met vriendjes maken ze de mooiste hutten. Dit alles zonder hulp van volwassenen want Jeugdland heeft als visie dat kinderen zonder inmenging van volwassenen het best spelen en samen leren werken. Een uitzondering geld voor kinderen onder de 6 jaar. Hier blijven de ouders bij hun kinderen. Ook als het regent is Jeugdland een prima plek om te zijn. Het grote clubgebouw heeft een knutselkamer waar gekleid en geknutseld kan worden. Een voetbaltafel, ping pong tafel en een sjoelbak ontbreekt ook niet. Er is zelfs een binnenzandbak. Elke dag wordt er een leuke activiteit georganiseerd, dit varieert van een knutselwerkje tot een spel of een taartje bakken. De leiding is in handen van gediplomeerde professionals en studenten van PABO en SPW.

Openingstijden en overige informatie

Jeugdland is open op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. In sommige vakanties is Jeugdland de hele week open. Scholen en BSO’s zijn ook van harte welkom. Zou u het leuk vinden om te komen helpen? We zijn dringend op zoek naar een vrijwilliger voor de balie. Bel hiervoor naar 0252-620844
Jeugdland vindt u aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van R-Net lijn 310. Jeugdland is niet met de auto bereikbaar. Zet uw auto op het P&R terrein en loop in 5 min. naar Jeugdland. Wilt u meer weten kijk dan op website.