logo-small

Wie is Tax to the Max?

Het bedrijf Tax to the Max B.V., gevestigd in Amsterdam, heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw en uniek concept voor ZZP’ers geïntroduceerd. Het bedrijf neemt de boekhouding en fiscale aangifteverplichtingen uit handen van ZZP’ers voor prijzen die tot dusverre voor onmogelijk werden gehouden.

Wat doet Tax to the Max?

Het gros van de ZZP’ers laat de boekhouding en de aangiften BTW en Inkomstenbelasting over aan een boekhouder. Tax to the Max maakt, in deze digitale tijd, de boekhouder en de dure boekhoudprogrammatuur volstrekt overbodig. En dit tegen prijzen die passen in een ZZP-budget. ZZP’ers, die geen advies nodig hebben maar alleen hun boekhoud- en aangifteverplichtingen zonder omkijken geregeld willen hebben, kunnen voor de prijs van € 25,- per maand of € 250,- per jaar een standaardpakket afnemen. De prijzen zijn overigens ex BTW maar de ZZP’ers krijgen deze BTW weer terug via hun aangifte BTW. Het standaard pakket behelst zowel het verzorgen van de boekhouding als het doen van de aangiften BTW en Inkomstenbelasting. Tax to the Max biedt echter verder geen luxe of extra service voor dit geld; het betreft een volledig geautomatiseerd product.

Waar staat Tax to the Max voor?

Toch staat Tax to the Max voor kwaliteit. Het product kan zo scherp aangeboden worden omdat er gebruik wordt gemaakt van bestaande software. Ervaren fiscalisten zorgen via verschillende controlemechanismen voor een ultieme kwaliteitsbewaking. Zonder poespas en zonder dat de ZZP’ers er omkijken naar hebben.

Het basis product is sterk en goed maar er zijn ook ZZP’ers die bijvoorbeeld fiscaal advies willen of wensen te klankborden. Dit kan natuurlijk. Tax to the Max biedt namelijk de mogelijkheid tot inkoop van tijdbundels. Op deze manier geeft het bedrijf bepaalde ZZP’ers de kans om vragen te stellen of advies op maat te krijgen, zonder dat dit, zoals nu vaak het geval is, wordt uitgesmeerd over de andere ZZP’ers die deze behoefte niet hebben. Een ZZP’er kan via deze constructie zelf zijn/haar kosten bepalen. Vooraf welteverstaan.

Waarom zouden klanten moeten kiezen voor Tax to the Max

Niet alleen biedt Tax to the Max een aanzienlijk voordeel door een kwalitatief sterke dienst tegen een scherpe, vaste prijs aan te bieden, ook wordt het aanbrengen van nieuwe klanten gestimuleerd. Het voordeel wordt namelijk nog groter als er nieuwe klanten worden aangebracht. In dat geval worden kortingen gegeven, die kunnen oplopen van €50,- tot een jaar gratis.

Raad Protagonist Tax to the Max aan bij andere klanten?

Absoluut! De cloud oplossingen van Protagonist zijn erg functioneel en daarnaast is de service super! Altijd netjes te woord gestaan binnen no time door de support afdeling.