Al ruim een maand zijn de ontwikkelaars van Joomla bezig om versie 3.6 uit te brengen voor alle productie sites. Vorige week is deze versie geperfectioneerd en is deze nu beschikbaar voor uw Joomla site.

Zit u al op Joomla 3.0? Dan is het updaten naar deze versie een simpele taak. Log hiervoor in op uw back-end van uw Joomla site en kijk onder Componenten -> Joomla Update. Vergeet alleen niet een back-up te maken, just in case!

Joomla-6.3

Joomla 3.6

Veranderingen in deze versie:

  • Een aantal (niet al te serieuze) beveiliging updates
  • Kleine schoonheidsfoutjes opgelost (zie deze link voor alle punten)
  • De Joomla Update component is nu verbeterd en bied meer functionaliteiten, zoals het her-installeren van de core Joomla bestanden (dus bouwt het onderliggende Joomla framework opnieuw op, zonder uw aangebrachte wijzigingen te verwijderen)
  • Een aantal functies die in de aankomende updates zullen worden gerealiseerd, zijn middels al ingebakken in de code zodat u straks hiermee direct aan de slag kan.