Je website ziet er goed uit. Aan alle punten voor een goede website is gedacht: een gebruiksvriendelijke lay-out, wervende en aansprekende tekst voor de doelgroep, links naar de social media-accounts en niet te vergeten prachtige foto’s. Maar jouw website is op de eerste pagina van Google niet te vinden. Wat nu?

Allereerst: wat is Strawberry SEO precies?

Strawberry SEO is een uitgebreide tool dat je helpt met analyseren van de optimale SEO strategie. Het is belangrijk om de juiste trefwoorden te gebruiken. Onze SEO-tool doet aanbevelingen voor het kiezen van de juiste trefwoorden en het aanpassen van de content. Met Strawberry SEO kun je automatiseren, rapporteren en als je diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie beheren. Daarnaast kun je eenvoudig instellingen aanpassen, andere parameters onderzoeken of overbodige zaken achterwege laten voor een duidelijke overzicht. Ook kun je zelf bepalen hoe het opgemaakt moet worden.

Concreet is het volgende mogelijk met Strawberry SEO:

  • Automatiseren van de rapportages
  • Beheer van al je diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie
  • Analyseren van de optimale SEO strategie
  • Aanbevelingen trefwoorden
  • Opbouwen waardevolle backlinks
  • Veel flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven

Waarom is SEO zo belangrijk voor jouw organisatie?

Hoe goed je website ook is, zonder bezoekers ga je weinig tot niets bereiken. SEO is de perfecte manier om deze bezoekers juist wel te bereiken. Door een hoge zoekpositie te halen, wordt je website zichtbaar voor potentiële bezoekers. Daarnaast zien veel mensen een bedrijf dat hoog in de ranking staat als een goed en betrouwbaar bedrijf. SEO is een onmisbaar element je je marketing strategie. Indien je niet wordt gevonden, mis je hoogstwaarschijnlijk een groot aantal klanten die uiteindelijk bij jouw concurrent uitkomen.

Zelf kun je ook aan de slag met SEO met deze tips voor een veilige en goede website. Ook bij websites is SEO een must. SEO bij webshops is niet altijd een gemakkelijke opdracht. Maar met deze tips kom je een heel eind verder.

Show me the berries!

We begrijpen dat je het eerst moet zien en het dan pas gelooft. Daarom hebben we de Strawberry Show ontwikkeld. Onze professionals staan je graag te woord tijdens een demonstratie. Tijdens de demonstratie waar alle ins en outs worden besproken, kun je altijd direct vragen stellen. Interesse om aan de slag te gaan? Vraag dan snel een gratis demo aan!