Stel, je website ziet er goed uit. Het heeft een gebruiksvriendelijke lay-out, boordevol informatie over je organisatie en prachtige foto’s. Maar je website wordt geblokkeerd. Bezoekers krijgen een waarschuwing te zien dat de verbinding niet privé is. Je potentiële klant gaat naar de concurrent en je kunt gedag zeggen tegen je inkomsten. Wat nu?

Allereerst: wat is een SSL certificaat?

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer. Er wordt een beveiligde laag geplaatst tussen een server (jouw website) en een internet browser (zoals Chrome of Firefox) waardoor gegevens geheim blijft voor buitenstaanders. SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser, wat de beveiligde verbinding tot stand brengt. Doordat het beveiligd is, kunnen gegevens veilig ingevoerd worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen. Steeds meer klanten kopen online, hierdoor wordt er steeds meer privacygevoelige informatie zoals persoons-, bank- en bestelgegevens over het internet uitgewisseld. Daarom is de beveiliging van jouw website van essentieel belang.

Hoe herken ik een SSL certificaat?

  1. Een website is beveiligd met een SSL certificaat wanneer de URL van de website begint met https://.
  2. Wanneer er een slotje wordt getoond in de adresbalk van je internetbrowser betekent dit dat er een SSL certificaat actief is.
  3. Adresbalk is groen en de naam van het bedrijf wordt getoond in de adresbalk. Dit betekent dat er een specifieke SSL certificaat actief is die de bezoeker extra signalen geeft dat de website betrouwbaar is.

Waarom is een SSL certificaat belangrijk voor jouw organisatie?

Met een SSL certificaat wordt de vertrouwelijke informatie van de bezoekers versleuteld verzonden zodat de gegevens niet onderschept kunnen worden. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat bezoekers weten met wie ze te maken hebben, het is cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor kun je meer omzet genereren. Daarnaast krijgt de bezoeker geen onnodige browserwaarschuwingen meer met betrekking tot een niet-vertrouwd certificaat. Als eigenaar van de website moet je zeker weten dat de bezoekers op jouw website te zien krijgen wat je er zelf hebt neergezet. Daarom is een veilige SSL verbinding voor iedere website een must.

We bieden de volgende pakketten aan:

Rapid SSL certificaat
Geeft de bezoekers van een website een beveiligde verbinding met een door alle browsers vertrouwd certificaat.
– Beveiligde verbinding, herkenbaar aan slotje
– Snelle levering
– Hoger in Google bij gebruik SSL op hele website
– Verzekerde waarde € 50.000

GeoTrust True BusinessID
Naast een versleutelde verbinding worden de bedrijfsgegevens geverifieerd en opgenomen in het certificaat.
– Beveiligde verbinding, herkenbaar aan slotje
– Controle van bedrijfsgegevens
– Snelle levering
– Hoger in Google bij gebruik SSL op hele website
– Verzekerde waarde € 250.000

Neem snel contact op

Onze professionals staan voor u klaar. Bel via 088 – 333 4444 of mail naar support@protagonist.nl.