Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een goed back-up plan voor je data is erg belangrijk. Wat als er brand uitbreekt, je computer crasht of je waterschade hebt? Als er een onverwachte gebeurtenis plaatsvindt en je hebt geen back-up, dan kan dit voor veel problemen zorgen. We vertellen je daarom in dit artikel waar een back-up zo belangrijk is.

Allereerst, wat houdt een back-up in?

Met een online back-up sla je een back-up in de cloud. Gebeurt er wat met je data? Dan kun je de back-up raadplegen en weer snel aan de slag. Je hebt zelf de controle over je back-up. Stel een back-up schema in op al je apparaten zodat back-ups voortaan automatisch worden gemaakt en je hier geen vrije tijd meer voor vrij hoeft te maken.

Je data is goed beveiligd

Bescherm je data tegen alle bekende, en onbekende vormen van ransomware. Je data wordt dankzij Acronis al versleuteld met AES-256 en 2048-bit SSL-management channel-encryptie, nog voor deze is aangekomen op de uiteindelijke opslaglocatie. Je data wordt beveiligd opgeslagen in SSAE-16 gecertificeerde datacenters over de hele wereld. Je bent verzekerd dat al jouw back-ups goed beveiligd zijn.

Wat betekent AES-256 en SSAE-16?

Jouw bestanden worden veilig opgeslagen volgens AES-256 encryptie in SSAE-16 gecertificeerde datacenters. Maar wat betekent dit precies? We zullen kort uitleggen wat het betekent.

  • AES-256
    Dit is een door de overheid goedgekeurde encryptie methode wat zorgt voor een beveiligde toegang tot je data en dataverkeer.
  • SSAE-16
    Dit is een internationaal erkende norm voor de beoordeling van de interne beheersmaatregelen.

Makkelijk te beheren

Via de centrale Acronis console kun jij al jouw data beheren. Bekijk de back-up activiteiten op al jouw apparaten en vergelijk deze met rapporten die op elk gewenst tijdstip op te vragen zijn vanuit de console.

Onze Acronis Back-up pakketten

Protagonist biedt drie verschillende Acronis Back-up pakketten aan, namelijk Basic, Medium en Premium. Meer weten over onze pakketten? Neem contact met ons op. We staan voor je klaar!