Altijd en overal kunnen (samen)werken zonder problemen; daar draait het tegenwoordig allemaal om in het bedrijfsleven. Steeds meer mensen en organisaties stappen dan ook over op de 365 producten van Microsoft. Bedrijfsactiviteiten stroomlijnen, kosten verlagen en de efficiëntie verbeteren zijn zomaar wat redenen waarom de overstap wordt gemaakt. Corrupte documenten, verloren e-mails en crashende servers lijken hiermee dan ook verleden tijd.

Ben jij klaar voor een efficiency boost en wil je zorgeloos kunnen (samen)werken? Wij geven je 4 redenen waarom je beter vandaag dan morgen kunt overstappen op Microsoft 365;

1.      Safety first; zorgvuldig omgaan met gegevens van klanten, medewerkers en leveranciers is van groot belang in onze digitale samenleving. Door de geavanceerde beveiligingsmaatregelen van Microsoft 365 blijven gevoelige interne en externe data veilig achter slot en grendel.

2.      Altijd en overal; Met Microsoft 365 kun je op ieder apparaat en op alle locaties met internetverbinding gebruik maken van de applicaties van Microsoft. Zo kun je altijd en overal online (samen) werken. Bestanden worden in de Cloud opgeslagen en zijn gemakkelijk terug te vinden.

3.      Microsoft 365 is schaalbaar; bij de producten van Microsoft betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Neemt het aantal werknemers toe? Geen probleem. Je kunt jouw licenties gemakkelijk aanschaffen. Flexibel op- en afschalen is dus één van de grote voordelen van Microsoft 365.

4.      Flexibele inrichting; verschillende medewerkers binnen jouw organisatie hebben allemaal verschillende tools nodig. Het voordeel van Microsoft 365 is dat je zelf kunt toewijzen wie welke software kan gebruiken. Meer productiviteit en minder kosten, de ideale uitkomst!

#Microsoft #Protagonist #tips #tricks #LetsMakeHostingWork