Ben jij je bewust van de constante dreiging die jouw Microsoft 365-omgeving bedreigt? Met gemiddeld 1,2 miljoen gehackte e-mailaccounts per maand en een nog hoger aantal wachtwoordaanslagen, is het cruciaal om proactief te zijn in het beschermen van jouw bedrijfsgegevens. Met ThreadDefense 365 bieden we een uitgebreide oplossing om jouw Microsoft 365-omgeving te beveiligen tegen verschillende dreigingen. 

ThreadDefense 365, ontwikkeld door onze partner ThreadStone, staat garant voor een proactieve cybersecuritybenadering. Dit houdt niet alleen jouw gegevens en gebruikers veilig tegen voortdurende cyberdreigingen, maar biedt ook gemoedsrust, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. 

ThreadDefense 365 biedt een 24/7 SOC-dienst met gecentraliseerd beveiligingsbeheer voor jouw Microsoft 365-omgeving. We monitoren continu op mogelijke bedreigingen en verstrekken real-time waarschuwingen voor verdachte activiteiten. Met regelmatige audits zorgen we voor naleving van best practices. Daarnaast bieden we voortdurend toezicht en monitoring, inclusief rapportage met aanbevelingen voor verbeteringen. Kortom, met ThreadDefense 365 kun je vertrouwen op een veilige Microsoft 365-omgeving, ondersteund door continue beveiligingsbewaking en rapportage.