Clouddiensten

Stel je eens voor dat er brand uitbreekt bij jouw bedrijf, aan diefstal of internetcriminaliteit. Alles wordt verwoest of gestolen. Maar waar staat jouw bedrijfsdata opgeslagen?

Als alle informatie over klanten, medewerkers of financiën lokaal op een server op computer staat, dan kun je ervan uitgaan dat je alles kwijt bent. Maar er is een oplossing! Acronis is de back-oplossing voor elk bedrijf. Met Acronis back-up ben je van optimale bescherming van je bedrijfsdata op al jouw apparaten.

Waarom Acronis Back-up van Protagonist?

Als ondernemer wil je goed beschermd zijn tegen dataverlies. Kies je voor Acronis Back-up bij Protagonist, dan ben je verzekerd van de snelste en meest complete back-up ter wereld en de beste support. Onze deskundige en ervaren medewerkers staan voor je klaar, zowel telefonisch als per e-mail.

Versiebeheer

Nooit meer verlies van data door het per ongeluk overschrijven of verwijderen van een bestand. Met versiebeheer haal je makkelijk een eerdere versie terug. Binnen een paar minuten klaar met de eenvoudige beheeromgeving.

Veilig met Acronis

Jouw data is zowel tijdens het versturen als in rust versleuteld met AES-256 en 2048-bit SSL management channel-encryptie en het wordt beveiligd opgeslagen SSAE-16 gecertificeerde datacenters over de hele wereld. Je bent verzekerd dat al jouw back-ups veilig zijn.

Meerdere computers

Maak back-ups van mappen en bestanden, tot complete schijven, servers en systemen. Bespaar ook tijd en ruimte met incrementele back-ups. Na je eerste complete back-up, wordt alleen back-ups gemaakt van gewijzigde bestanden.

Onze Acronis Back-up pakketten

Bel ons gerust als je vragen hebt over onze online back-up services.
088 333 4444
Tackel dataverlies

Tackel dataverlies

Bedrijven gebruiken steeds vaker applicaties als iCloud of Onedrive om bedrijfsdata op te slaan in de cloud, maar is dit wel veilig?

Stel dat jij, of één van jouw collega’s per ongeluk data overschrijft of per ongelijk verwijdert. Enorm balen natuurlijk, want deze data ben je hoogstwaarschijnlijk kwijt. iCloud en Onedrive zijn namelijk geen back-up diensten, waar Acronis dit duidelijk wél is. Voorkom dataverlies door het overschrijven van data, brand of diefstal en bescherm jouw data op al jouw apparaten met Acronis.

Écht beveiligd

Écht beveiligd

Bescherm jouw data tegen alle bekende, maar ook nog onbekende vormen van ransomware, waar de data ook staat, van laptops tot mobiele apparaten. Jouw data wordt dankzij Acronis al versleuteld met encryptie, nog vóór deze is aangekomen op de uiteindelijke opslaglocatie.

Wees verzekerd van optimale bescherming van jouw bedrijfsdata dankzij het volledig gecertificeerde datacenter.

Acronis Backup 12.5 Management Console

Overzichtelijke rapportages in de nieuwste versie van Acronis Backup Agent

Rapportages

Bekijk al de back-up activiteiten op al jouw apparaten en vergelijk deze met de Acronis rapporten die op elk gewenst tijdstip op te vragen zijn vanuit de console.

Beheer uw online back-up data op verschillende apparaten via 1 centrale console

Databeheer

Al jouw data is te beheren via de centrale Acronis console. Of het nu gaat om servers, laptops of PC's.

Stel binnen een paar clicks een compleet backup-schema in

Plannen

Stel een back-up schema in op al je apparaten zodat back-ups voortaan automatisch worden gemaakt en je hier geen vrije tijd meer voor vrij hoeft te maken.

Acronis Online Back-up aanvragen

Acronis Online back-up aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

De basic versie is gratis voor bedrijven met een geldig KVK-nummer.

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief