Clouddiensten

Met Online Back-up maak je via internet automatisch back-ups van jouw bestanden. Jouw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen in ons datacenter en zijn eenvoudig weer terug te halen.

In jouw eigen control panel kan je back-ups terug plaatsen, historie van back-ups bekijken en zien op welke locatie jouw gestolen laptop het laatst aangemeld is. Je kan via het controlpanel overal bij jouw bestanden, zodat je in geval van een falend computersysteem toch bij jouw bestanden kan.

Automatische back-ups

Je kan back-ups automatisch dagelijks en zelfs uurlijks laten draaien, waarbij de software de status van de laatste back-up aangeeft.

Beveiligd opgeslagen

Jouw bestanden worden veilig opgeslagen in ons datacenter. Daarnaast kan je jouw bestanden via een beveiligde verbinding uploaden.

Meerdere computers

Je krijgt beschikking over een SyncFolder, die op al jouw systemen synchroon loopt, zodat je er overal bij kan.

Probeer gratis

Probeer Online Back-up uit met de gratis trial.

Online Back-up

  • Automatische back-ups
  • Synchroniseer meerdere apparaten
  • Beveiligde opslag
  • Eigen control panel
Bel ons gerust als je vragen hebt over onze online back-up services
088 333 4444

Online Back-up aanvragen

Online back-up aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.

Jouw Interesse

Al 20 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 35.000 klanten en meer dan 100.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grootste spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title