evermore thee

“De webshop van Protagonist is een cruciaal instrument voor het online aanbod van ons product.”

- Ian Pieters, eigenaar Evermore Thee, koffie en chocolade

Evermore Thee, koffie en chocolade is een speciaalzaak in koffie, thee en chocolade in Rotterdam. Het bedrijf heeft een eigen branderij, met daarnaast ook een proef- en winkelruimte. Klanten kunnen er producten van hoge (fair trade-)kwaliteit kopen, maar ook een lekker vers kopje koffie of thee drinken aan de bar bij de brander.

Evermore Thee, koffie en chocolade vertrouwt op Protagonist voor de webshop van het bedrijf. In die online winkelruimte kan je alles wat met koffie of thee te maken heeft kopen. Natuurlijk wordt daarbij ook gelet op de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten. “De webshop van Protagonist is uiteindelijk een cruciaal instrument voor het online aanbod van ons product”, aldus Ian.

Ook dit bedrijf is gelukkig positief over de diensten die Protagonist aanbiedt. “De webshop is van hoge kwaliteit en ziet er goed uit”. “En als we vragen hebben, iets willen aanpassen of ergens tegenaan lopen, staan de experts van Protagonist altijd voor ons klaar.”

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief