Een domeinnaam naar Protagonist verhuizen

Een domeinnaam naar Protagonist verhuizen

Knowledge Base » Administratie » Een domeinnaam naar Protagonist verhuizen

.nl domeinnaam:

Om een .nl domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist, dien je bij jouw huidige provider een verhuistoken op te vragen. Dit is een code die bestaat uit letters en cijfers die speciaal gegenereerd word voor jouw domeinnaam.

Deze code kun je per e-mail dan sturen naar sales@protagonist.nl. Een .nl domeinnaam kunnen wij van Protagonist binnen één dag verhuizen. We raden je echter wel aan jouw domeinnaam minstens twee weken voor het aflopen van het contract bij jouw oude host te verhuizen. Het gebeurt af en toe wel eens dat een code het niet doet en dan moet er een nieuwe code aangevraagd worden.

.com domeinnaam

Om een .com domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dien je bij jouw huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code is speciaal gegenereerd voor jouw domeinnaam. Stuur de code op naar sales@protagonist.nl.

.be domeinnaam.

Voor het verhuizen van een .be domeinnaam naar Protagonist hebben we ook een verhuiscode nodig. Deze code wordt door Protagonist aangevraagd en het wordt dan gestuurd naar het e-mailadres welke bekend is bij jouw huidige provider. Vervolgens kun je de code sturen naar sales@protagonist.nl.

.net domeinnaam

Om een .net domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dien je bij jouw huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code is ook speciaal gegenereerd voor jouw domeinnaam. Deze code kun je per e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.

.info domeinnaam

Om een .info domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist, dan dien je bij jouw huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code is ook speciaal gegenereerd voor jouw domeinnaam. Deze code kun je per e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.

.biz domeinnaam

Om een .biz domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist, dan dien je bij je huidige provider een autorisatiecode op te vragen. De code wordt speciaal gegenereerd voor jouw domeinnaam. Stuur de code naar sales@protagonist.nl.

.org domeinnaam

Om een .org domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist, dien je bij je huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code wordt speciaal gegenereerd voor jouw domeinnaam. Je kunt de code sturen naar sales@protagonist.nl.

.eu domeinnaam

Voor .eu domeinnamen zijn er op dit moment nog geen verhuiscodes. Je kunt de verhuizing via het bestelformulier aanvragen en Protagonist gaat dan voor jou de verhuizing aanvragen.

Je ontvangt binnen enkele dagen een e-mail waarin een link staat die je dient te bevestigen. Zodra dit gebeurd is kunnen wij van Protagonist jouw domeinnaam verhuizen.

Zoeken

Gerelateerd

    Hulp nodig?

    Komt u er niet helemaal uit? U kunt ons bereiken op 088 333 4444 en support@protagonist.nl.