Een domeinnaam naar Protagonist verhuizen

Een domeinnaam naar Protagonist verhuizen

Knowledge Base » Administratie » Een domeinnaam naar Protagonist verhuizen

.nl domeinnaam:

Om een .nl domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dient u bij uw huidige provider een verhuistoken op te vragen. Dit is een code die bestaat uit letters en cijfers die speciaal gegenereerd word voor uw domeinnaam. Deze code kunt u per e-mail dan sturen naar sales@protagonist.nl. Een .nl domeinnaam kunnen wij van Protagonist binnen een dag verhuizen. We raden u echter wel aan uw domeinnaam mintens 2 weken voor het aflopen van het contract bij uw oude host te verhuizen. Het gebeurd af en toe wel eens dat een code het niet doet en dan moet er een nieuwe code aangevraagd worden.

.com domeinnaam

Om een .com domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dient u bij uw huidige provider een autorisatiecode op te vragen.
Deze code is ook speciaal gegenereerd voor uw domeinnaam. Deze code kunt u per e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.

.be domeinnaam.

Voor het verhuizen van een .be domeinnaam naar Protagonist hebben we ook een code nodig. Deze code wordt door Protagonist aangevraagd en deze code wordt dan gestuurd naar het e-mailadres welke bekend is bij uw huidige provider. U kunt deze code dan sturen naar sales@protagonist.nl.

.net domeinnaam

Om een .net domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dient u bij uw huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code is ook speciaal gegenereerd voor uw domeinnaam. Deze code kunt u per e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.

.info domeinnaam

Om een .info domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dient u bij uw huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code is ook speciaal gegenereerd voor uw domeinnaam. Deze code kunt u per e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.

.biz domeinnaam

Om een .biz domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dient u bij uw huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code is ook speciaal gegenereerd voor uw domeinnaam. Deze code kunt u per e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.

.org domeinnaam

Om een .org domeinnaam te kunnen verhuizen naar Protagonist dient u bij uw huidige provider een autorisatiecode op te vragen. Deze code is ook speciaal gegenereerd voor uw domeinnaam. Deze code kunt u per e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.

.eu domeinnaam

Voor .eu domeinnamen zijn er op dit moment nog geen verhuiscodes. U kunt de verhuizing via het bestelformulier aanvragen en Protagonist gaat dan voor u de verhuizing aanvragen.
U ontvangt binnen enkele dagen een e-mail waarin een link staat die u dient te bevestigen. Zodra dit gebeurd is kunnen wij van Protagonist uw domeinnaam verhuizen.