E-mailadres aanmaken

E-mailadres aanmaken

Knowledge Base » E-mail » E-mailadres aanmaken

Bekijk de video

Of lees de handleiding

Je kunt hier inloggen in je control panel.

Als het inloggen geslaagd is, kom je op het hoofdscherm van jouw control panel.

Op je hosting te benaderen, kies je hier voor ‘Domeinen’. Een overzicht van je domeinen word hierna onderin getoond. Vanuit dit scherm zijn de instellingen van individuele domeinen te beheren door de groene knop onder ‘Beheer’ te kiezen.

Hierna wordt het Plesk panel in een nieuw browserscherm geopend.

controlpanel

Kies in de bovenstaande zwarte balk voor het tweede tabblad ‘Mail’ om naar het volgende menu te gaan. Hier zie je alle mailadressen die reeds zijn aangemaakt.

controlpanel2

Bij het opzetten van uw account maken we altijd standaard de webmaster box voor je aan, dus indien je die niet verwijderd heeft, zal die er altijd staan. Om een nieuwe account aan te maken, klik op de knop ‘E-mailadres Aanmaken’.

controlpanel3

Je komt dan in het scherm waar je de naam en het wachtwoord voor het nieuwe e-mailadres in kunt vullen. Met de knop ‘Genereren’ kun je een nieuw wachtwoord voor je laten maken en met de knop tonen kun je dit wachtwoord zien. De balk achter het wachtwoord geeft aan hoe sterk het wachtwoord is. Wij raden je aan om altijd een sterk wachtwoord in te stellen.

controlpanel4

Je ziet nu in de volgende pagina het nieuwe e-mailadres. Ga hierna een pagina terug door op ‘Hoger niveau’ te klikken. Het nieuwe e-mailadres staat nu ingesteld. Je heeft nu het account aangemaakt.

Zoeken

Gerelateerd

    Hulp nodig?

    Komt u er niet helemaal uit? U kunt ons bereiken op 088 333 4444 en support@protagonist.nl.