E-mailadres server instellingen achterhalen

Knowledge Base » E-mail » E-mailadres server instellingen achterhalen

Bekijk de video

Of lees de handleiding

Wanneer je een e-mail account wil instellen in een e-mail programma op je computer of op een mobiel apparaat, dan vragen deze altijd om de serverinstellingen van het specifieke e-mail adres.

Deze instellingen zijn echter niet altijd vanzelfsprekend, waardoor de installatie wel eens voor vraagtekens kan zorgen.

In deze handleiding laten wij zien hoe je snel jouw persoonlijke serverinstellingen kan achterhalen via het Protagonist Dashboard. Via deze weg heb je jouw serverinstellingen binnen een minuut op je beeldscherm.

Om jouw serverinstellingen in te zien, moet je eerst hier inloggen.

In het volgende scherm voer je aan de linkerkant jouw persoonlijke Protagonist gebruikersnaam in. Vul daarnaast ook het bijbehorende wachtwoord in en bevestig jouw gegevens met de knop “Login”.

Je bent nu ingelogd op jouw persoonlijke Protagonist Dashboard. Hier kun je al jouw gegevens inzien en al jouw domeinen, servers en pakketten beheren.

De volgende stap is de knop “Domeinen” bovenaan de pagina.

Wanneer je hier op klikt krijg je een overzicht te zien van alle domeinen die je hebt geregistreerd of gehost via Protagonist. Elk domein heeft diverse knoppen en beheerdersmogelijkheden, zo ook de knop
“Mailserver Instellingen”.

Klik op deze knop en je ziet direct alle mailinstellingen staan voor jouw domein. Voer deze instellingen in op het moment dat jouw mailprogramma of app hier om vraagt.