E-mail profiel in Outlook verwijderen

Knowledge Base » E-mail » E-mail profiel in Outlook verwijderen

Hoe verwijder je een Outlook profiel? We laten je zien hoe je snel en simpel jouw Outlook kunt opschonen van profielen die je niet langer wenst te gebruiken.

Klik in je Outlook op de menu knop ‘Bestand’.

Ga vervolgens naar ‘Account instellingen’ en ‘Profielen beheren’.

In het popup scherm selecteer je vervolgens de 3e knop ‘Profielen weergeven’.

In de volgende popup klikt u eerst het profiel aan wat u wilt verwijderen, daarna klikt u op de knop ‘Verwijderen’.

En bevestig uw keuze met de knop ‘Ja’. Het profiel is nu verwijderd.