E-mail profiel in Outlook verwijderen

Knowledge Base » E-mail » E-mail profiel in Outlook verwijderen

Hoe verwijder je een Outlook profiel? We laten je zien hoe je snel en simpel jouw Outlook kunt opschonen van profielen die je niet langer wenst te gebruiken.

Klik in je Outlook op de menu knop ‘Bestand’.

Ga vervolgens naar ‘Account instellingen’ en ‘Profielen beheren’.

In het pop-up scherm selecteer je vervolgens ‘Profielen weergeven’.

In de volgende pop-up klik je eerst het profiel aan wat je wilt verwijderen, daarna klik je op de knop ‘Verwijderen’.

En bevestig je keuze met de knop ‘Ja’. Het profiel is nu verwijderd.