E-mailaccount wachtwoord wijzigen

Knowledge Base » E-mail » E-mailaccount wachtwoord wijzigen

Of lees de handleiding

Log hier eerst in. Of ga naar de website en klik bovenaan op de ‘Inloggen’ link. Vul aan de linkerkant je gegevens in.

Kies ‘Domeinen’. je krijgt nu een overzicht van al je domeinen te zien. Vanuit dit scherm zijn de instellingen van individuele domeinen te beheren door op de groene knop te klikken.

Hierna wordt het Plesk panel in een nieuw browserscherm geopend.

controlpanel

Kies in de bovenstaande zwarte balk voor het tweede tabblad ‘Mail’ om naar het volgende menu te gaan. Hier zie je alle aangemaakte e-mailadressen.

controlpanel2

Klik op het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen. Je krijgt nu het onderstaande scherm te zien:

controlpanel3

Hier kun je in het veld wachtwoord een nieuw wachtwoord opgeven en vervolgens kun je bij het veld ‘Wachtwoord bevestigen’, nogmaals het wachtwoord opgeven. Kies vervolgens voor ‘OK’ om het nieuwe wachtwoord te bevestigen.

Met de knop ‘Genereren’ kun je een nieuw wachtwoord voor je laten maken en met de knop tonen kun je dit wachtwoord zien.

De balk achter het wachtwoord geeft aan hoe sterk het wachtwoord is. Wij raden je aan om altijd een sterk wachtwoord in te stellen.