Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan beatlesinternational.com. BI flyer H-tour

Op 24 februari 1964 hoorde ik voor het eerst (van) de Beatles en dat sloeg in als een bom.
Dat ik niet de enige was bleek al snel toen de heren in dat jaar (en de jaren daarna) het leven van vele miljoenen mensen over de hele wereld op z’n kop zetten met hun muziek.
En dat is bij een groot deel van de wereldbevolking nog steeds zo.
Overal worden de Beatles als eerste genoemd als het over (inspiratie door) muziek gaat,
alle hedendaagse muzikanten en musici zijn ooit beïnvloed door het geluid dat de Beatles als eersten in de wereld op die manier maakten.
Door de dood van twee van hen kan van een reünie nooit meer sprake zijn maar zowel Paul McCartney als Ringo Starr zijn nog steeds ‘on te road’ te vinden.
In hun geboortestad Liverpool wordt ieder jaar een Beatlesweek gehouden (eind augustus) waar dan vele honderdduizenden vanuit de hele wereld naar de stad komen om met elkaar te delen wat het betekent om Beatlesfan te zijn.
Jaren geleden ben ik deze website begonnen om iedereen die het maar wil weten, op de hoogte te houden van actueel nieuws betreffende Beatles(-gerelateerde) zaken.

Wilt U ook op de hoogte blijven van wat er in ‘beatlesland’ gebeurt, kijk dan regelmatig op www.beatlesinternational.com.

BI GK-foto 2