Altijd en overal kunnen (samen)werken zonder problemen; daar draait het tegenwoordig allemaal om in het bedrijfsleven. Steeds meer mensen en organisaties stappen dan ook over op de 365 producten van Microsoft. Bedrijfsactiviteiten stroomlijnen, kosten verlagen en de efficiΓ«ntie verbeteren zijn zomaar wat redenen waarom de overstap wordt gemaakt. Corrupte documenten, verloren e-mails en crashende servers lijken hiermee dan ook verleden tijd.

De meeste mensen zijn al bekend met de welbekende tools als Outlook, Excel, Word en PowerPoint. Sinds het thuiswerken steeds meer de norm is geworden en het samenwerken vanuit meerdere locaties steeds vaker voorkomt zijn tools als SharePoint en Teams ook niet meer weg te denken binnen de meeste organisaties. Je kunt intussen wel stellen dat Microsoft 365 het (thuis)werken gemakkelijker maakt. De software is dan ook niet meer weg te denken binnen het bedrijfsleven.

#Microsoft #Protagonist #Teams #LetsMakeHostingWork