Een e-mailadres aanmaken

Knowledge Base » Support » E-mail » Een e-mailadres aanmaken

U kunt inloggen in uw control panel op onze homepage www.protagonist.nl onder login.
Klik de knop beheer aan en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Als het inloggen geslaagd is komt u op het hoofdscherm van uw control panel.

Op uw hosting te benaderen kiest u hier voor Domeinen.
Een overzicht van uw domeinen word hierna onderin getoond.
Vanuit dit scherm zijn de instellingen van individuele
domeinen te beheren door de groene knop onder Beheer te kiezen.

Hierna word het Plesk panel in een nieuw browserscherm geopend.

controlpanel

Kies in de bovenstaande zwarte balk voor het 2e tabblad ‘Mail’ om naar het volgende menu te gaan. Hier ziet u alle mailadressen die reeds zijn aangemaakt.

Bij het opzetten van uw account maken we altijd standaard de webmaster box voor u aan, dus indien u die niet verwijderd heeft, zal die er altijd staan.
Om een nieuwe account aan te maken, klikt u op de knop ‘E-mailadres Aanmaken’.

controlpanel3

U komt dan in het scherm waar u de naam en het wachtwoord voor het nieuwe e-mailadres in kunt vullen.
Met de knop ‘Genereren’ kunt u een nieuw wachtwoord voor u laten maken en met de knop tonen kunt u dit wachtwoord zien.
De balk achter het wachtwoord geeft aan hoe sterk het wachtwoord is. Wij raden u aan om altijd een sterk wachtwoord in te stellen.

controlpanel4

U ziet nu in de volgende pagina het nieuwe e-mail adres. Ga hierna een pagina terug door op ‘Hoger niveau’ te klikken.
Het nieuwe e-mail adres staat nu ingesteld. U heeft nu het account aangemaakt.