Exchange 2010 instellen op een windows toestel

Home » Knowledge Base » Support » E-mail » Exchange 2010 instellen op een windows toestel

Outlook 2007/2010/2013 ondersteunt de functie Autodiscovery. Om een automatische configuratie voor de toegang tot uw postvak te krijgen, vereist deze functie slechts dat u het e-mailadres en wachtwoord voor uw postvak invoert.

1. Open Start > Control panel > E-mail. Het venster E-mailinstellingen verschijnt.
    2. Klik op de knop Profielen weergeven. Het venster verschijnt.
  • Controleer of de optie Te openen profiel opgeven is geselecteerd en klik op de knop Toevoegen.
  • Voer Profielnaam in het venster in en druk op OK.
  • In de wizard Nieuwe e-mailaccount toevoegen vult u de velden Uw naam en E-mailadres in.
  • Bij de vraag Exchange login voert u de inlognaam volledige e-mailadres in. en het wachtwoord voor uw postvak in.
  • Outlook tracht via een beveiligde internetverbinding, de instellingen van uw postvak te bepalen. Het kan zijn dat u de vraag krijgt om Outlook toe te staan om van de ene site (niet beveiligd) naar een andere site (beveiligd) door te schakelen. Sta deze doorschakeling toe.

Hoe kan ik helpen?

Denze Protagonist Knowledge Base biendt u een groot aantal handleidngen. Zo vindt u support handleidingen die betrekking hebben op onze diensten, maar ook handleidingen en handige weetjes voor het maken en optimaliseren van uw website. Daarnaast vindt u diversen administrative handelingen over o.a. het verhuizen van domeinnamen.